На Донбасі у результаті обстрілу бойовиків загинув 50-річний чоловік

На Донбасі у результаті обстрілу бойовиків загинув 50-річний чоловік
Співчуваємо сім'ї загиблого.

 Донецькій області у результаті обстрілу бойовиків загинув 50-річний місцевий житель. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Анатон Геращенко у своєму Telegram-каналі.

За словами Геращенка, “вбивство мирних жителів проросійськими бойовиками на Донбасі продовжується”.

21 лютого, о 17:20, під час обстрілу з боку НЗФ „ДНР“ селища Новолуганське Бахмутського району загинув місцевий мешканець Широкий, 1972 року народження, — написав радник глави МВС.

Він також висловив співчуття сім’ї загиблого.

Нагадаємо, що "Ганьба": у Рівному депутати влаштували бійку на сесії міськради (відео). У бійці взяли участь близько 20 людей.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next