В Одесі загорілась дев'ятиповерхівка: евакуювали 40 людей, 10 з них — діти (фото)

В Одесі загорілась дев'ятиповерхівка: евакуювали 40 людей, 10 з них — діти (фото)
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Вранці 1 лютого в Приморському районі міста Одеси сталося загоряння квартири в житловому будинку. На місце одразу виїхали пожежники.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

По прибуттю перших відділень, рятувальники встановили загоряння квартири на 7-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку відкритим полум'ям, — йдеться в повідомленні ДСНС.

Вогнеборці ліквідували пожежу о 04:38 на площі 20 м2.

Фото: ДСНС

Під час гасіння пожежі, по сходовим маршам, ланками газодимозахисної служби евакуювали 40 осіб, з них 10 дітей.

Фото: ДСНС

Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Від ДСНС залучались 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 41 рятувальник.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото) Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото)
В Голосіївському районі Києва спалахнула двоповерхова будівля. Вогонь перекинувся на гаражі.
Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео) Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.
У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео) У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео)
Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.
Loading...
Load next