Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео)

Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео)
Чоловіка зловили на гарячому — якраз отримував грошову винагороду.

Учора у м. Вишневе Київської області затримали головного організатора незаконного переміщення осіб через кордон – він виявився громадянином Узбекистану.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Держприкордонслужбу.

Чоловіка затримали безпосередньо під час передачі $800 за виготовлення підробленої візової етикетки Німеччини та подальшу організацію незаконного переправлення осіб через кордон до країн Європейського Союзу.  

В ході обшуків за місцем проживання особи в м. Києві правоохоронці виявили та вилучили кошти, отримані під час першої частини неправомірної грошової винагороди, мобільні телефони, сім-карти різних мобільних операторів, печатку, документацію та чорнові записи, що можуть бути речовими доказами в справі, - йдеться в повідомленні.

Фото: ДПСУ

Громадянина Узбекистану 1988 року народження затримали та оголосили підозру в скоєнні злочину, відповідальність за який передбачено ст. 332 КК України. Наразі йому обирають запобіжний захід.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео) На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео)
Правоохоронці не виключають ймовірність того, що чоловіки відстежували пересування прикордонних нарядів та небом переміщували тютюнову продукцію через кордон.
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next