Руками чіплялася за кригу і життя: на Херсонщині троє дітей провалилися у крижану воду (відео)

Руками чіплялася за кригу і життя: на Херсонщині троє дітей провалилися у крижану воду (відео)
У місті Олешки малеча спочатку гралася на дитмайданчику поряд, а потім компанію потягло на пригоди до криги.

У Херсонській області троє дітей провалилися на замерзлій річці. Дівчинка впала разом із трьома молодшими братами. Про це повідомляє 24 канал.

Зазначається, що вона руками чіплялася за кригу і життя. 

Я впала на лід тоді поцарапалась об нього. Воно тоді дуже сильно боліло, — каже дівчинка, показуючи поранені долоні.

Інцидент стався у місті Олешки. Діти спочатку гралися на дитячому майданчику поряд, а потім компанію потягло на пригоди до криги. Пройшовши метрів десять, усі троє провалилися.

Ми просто хотіли перевірити, чи він (лід — міцний) і залізли на нього. Пройшли трішки, і він провалився. Спочатку навіть вилазила, а потім я знову впала, тому що лід провалився, — розповіла врятована.

Сам зміг вибратися лише 8-річний Євген, а от 12-річна Мирослава та 7-річний Давид безпорадно борсалися у крижаній воді. Врятував малечу щасливий випадок.

За декілька десятків метрів від місця, де стався інцидент, розташований місцевий яхт-клубу. Його охоронці й побачили дітей, які провалилися.

Охоронець Василь Карнаухов попросив колегу негайно обв'язати його мотузкою. До місця, де тонули діти, йому довелося повзти. Після рятувальної операції чоловік захворів.

У мене діти таких же років, тому не було часу навіть думати про щось. Мотузку взяли, витягнули спочатку дівчинку. Потім лід провалився під мною. Хлопчика почав діставати вже непритомного, — наголосив він.

Варто додати, що у маленького Давида вже не прослуховувався пульс. На березі його реанімували надзвичайники, які оперативно прибули. Зараз Давид ще в лікарні. Проте його життю вже нічого не загрожує.

Своєю чергою ДСНС хоче нагородити охоронця Василя Карнаухова, який, дістаючи дітей із річки, ризикував власним життям. Також його номінують на всеукраїнську премію "Герой-рятівник року". Водночас сам героєм він себе не вважає.

Нагадаємо, раніше у Мелітополі п'ятикласниця зламала хребет у шкільному дворі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Кривому Розі дві дівчинки провалились під лід: одну знайшли без ознак життя (відео) У Кривому Розі дві дівчинки провалились під лід: одну знайшли без ознак життя (відео)
Спецслужби шукали дівчинку понад дві години.
У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина
Медики встигли госпіталізувати лише 11-річну дівчинку. Зараз вона перебуває в лікарні.
Loading...
Load next