"Туристам треба буде ще відкопатися": у Карпатах значна сніголавинна небезпека (відео)

"Туристам треба буде ще відкопатися": у Карпатах значна сніголавинна небезпека (відео)
Рятувальники попереджають, що в гірських районах можливі зсуви снігу на дороги.

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України попередила про загрозу сходження лавин у Карпатах.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

Так, 7-8 лютого у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, на високогір’ї Закарпатської області, у горах Івано-Франківської та Львівської областей зберігається, а 8 лютого у горах Чернівецької області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Туристам, які планують відправитися в Карпати цими днями, рятувальники рекомендують враховувати, що їм ще потрібно буде відкопатися, перш ніж до них зможуть прийти на допомогу.

Зокрема, ДСНС опублікували відео, як починається ранок посту на горі Піп Іван Чорногірський. Крім того, рятувальники попереджають, що в гірських районах можливі зсуви снігу на дороги.

Нагадаємо, рятувальники показали снігові фонтани у Карпатах.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео) Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)
Жінка більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. Ще трьом травмованим дівчатам теж краще.
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле
У Карпатах в районі гори Піп Іван, що на Рахівщині, стало погано туристці. Рятувальники вже дві доби намагаються знайти жінку.
Loading...
Load next