У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео)

У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео)
Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

21-річний мешканець Білої Церкви обладнав лабораторію, у якій виготовляв амфетамін. Наркотики молодик збував наркодилерам у великих обсягах для подальшого розповсюдження.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Нацполіцію.

Викрили злочинну діяльність чоловіка оперативники Білоцерківського районного управління поліції. 

Фото: Нацполіція

У квартирі злочинця правоохоронці провели обшук та вилучили:

  • амфетамін,
  • прекурсори,
  • обладнання для виготовлення психотропної речовини,
  • пристрій для куріння канабісу,
  • фасувальні пакетики.

Вилучене направлене для проведення експертизи. Загальна сума вилученого за цінами чорного ринку становить близько 100 тисяч гривень.

Фото: Нацполіція

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Підтримайте ПравдаТУТ Львів у Patreon.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сімейний бізнес: в Одесі правоохоронці викрили наркодіяльність подружжя (відео) Сімейний бізнес: в Одесі правоохоронці викрили наркодіяльність подружжя (відео)
Щомісячний дохід пари від продажу наркотиків — близько 300 тисяч гривень.
Наркотики на будь-який смак: у Києві викрили онлайн-наркомагазин (фото, відео) Наркотики на будь-який смак: у Києві викрили онлайн-наркомагазин (фото, відео)
Дилери розповсюджували серед наркозалежних мешканців Києва заборонені речовини, рекламуючи їх у своєму Інтернет-магазині. Серед пропонованого – кокаїн, метадон, LSD, екстазі.
У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим
Кримчанин планував перевозити з Херсону до тимчасово окупованого Криму психотропні речовини, щоб використовувати їх для виготовлення метамфетаміну.
Loading...
Load next