"Діти злякалися і плакали": директорка садку на Луганщині розповіла подробиці обстрілу (відео)

"Діти злякалися і плакали": директорка садку на Луганщині розповіла подробиці обстрілу (відео)
Діти пережили великий стрес, як і усі працівники садочку.

Директорка садку у Станиці Луганській, який сьогодні обстріляли російські найманці, розповіла про те, як діти пережили обстріл.

Про це повідомляє "Сегодня", передає "ПравдаТУТ News".

Коли почався обстріл, то всі діти були у своїх групах, якраз снідали. Разом із співробітниками садка всі швидко спустилися на перший поверх. На той момент у садку було 20 дітей та 18 співробітників. У нас немає підвалу, але є коридор без вікон. Всі діти перебували там до прибуття співробітників ДСНС та своїх батьків, - розповіла жінка.

За її словами, трьох постраждалих одразу забрали до лікарні, їм надали допомогу, пізніше ці люди відмовилися від госпіталізації та вже перебувають удома.

Як передає "Сегодня", розповідаючи телефоном про обстріл, Наталя Іванівна зробила довгу паузу та "виникло відчуття, що її душили сльози".

Попередній обстріл був перед Новим роком. Чуючи обстріл сьогодні – це дуже страшно... Батьки дітей знають, що у нас немає підвалу, батьки знають, що у таких випадках треба екстрено приїжджати та забирати діток додому. Цього разу, коли деякі батьки приїхали за дітьми, обстріл ще продовжувався. Вони теж чекали на обстріл у садку.

Нагадаємо, сьогодні окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок. Три виховательки отримали контузії. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото) Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото)
Окупанти вранці у четвер, 17 лютого, обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
Loading...
Load next