Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото)

Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото)
Окупанти вранці у четвер, 17 лютого, обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.

Бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один із снарядів потрапив у дитячий садочок. Цю інформацію «Бабелю» підтвердив керівник Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберт Зінченко. Три виховательки отримали контузії. 

Нагадаємо, що "Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next