Окупанти знову обстріляли дитячий садок: цього разу в Зеленопіллі (відео)

Окупанти знову обстріляли дитячий садок: цього разу в Зеленопіллі (відео)
Внаслідок обстрілів один наш військовослужбовець загинув, а інший отримав поранення.

Окупаційні війська обстріляли дитсадок в Зеленопіллі, а в Миколаївці внаслідок прямого влучення снаряду в будинок поранено мирну мешканку. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Національну поліцію Донеччини.

У селі Миколаївка, що під Волновахою, внаслідок розриву було снаряду поранено жінку. 

Відстань від с. Зеленопілля Бахмутської громади до лінії розмежування - 5 км. Поліцейські документують наслідки обстрілу та допомагають місцевим жителям. Роботу поліції на місці контролює начальник Бахмутського районного відділу поліції Дмитро Приступин. Чотирьох дітей, які на момент обстрілу ховалися у підвалі разом з вихователями, забрали батьки, - повідомили у поліції.

Крім того, на вулиці Ювілейній пошкоджено будинок, під час обстрілу всередині перебувало літнє подружжя.

Фото: Нацполіція

Інформація про руйнування та постраждалих уточнюють.

За фактами розпочато кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Loading...
Load next