Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)

Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.

Російські бойовики сьогодні зранку 28 серпня обстріляли місто Авдіївку у Донецькій області. Через обстріли російськими окупантами Укрзалізниця обмежила рух пасажирського потягу 136 "Київ-Авдіївка" до Покровська, рух приміських потягів обмежили до Очеретиного, повідомив директор філії "Пасажирська кампанія" АТ Укрзалізниця Олександр Перцовський у Facebook.

Впевнений, жодні обстріли та провокації противника не зупинять наших планів повернути мирне життя Донбасу й Авдіївці зокрема, але безпека понад усе! Цей потяг, нагадаю, й запустили з умовою, що завжди швидко реагуватимемо на обставини, - додав Перцовський.

Так, потяги № 136 Київ - Авдіївка та № 826 Дніпро - Авдіївка до 30 серпня включно курсуватимуть до Покровська. Згодом, пасажирів з Покровська до Авдіївки та зворотно доправлятимуть автобусами

Окрім цього, у соцмережах оприлюднили фото та відео з наслідками обстрілу російською артилерією підконтрольної Україні Авдіївки Донецької області. Зокрема, за даними журналіста Юрія Бутусова, по місту було випущено понад 60 артилерійських снарядів, більшість яких впали в районі дислокації одного з тилових підрозділів ЗСУ.

Читайте також
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Loading...
Load next