Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери

Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.

В Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що окупанти намагалися перетнути кордон України у Виступовичах. Українські військові не допустили наступу ворогів.

У відомстві заявили, що окупанти намагалися перетнути кордон, залучивши

  • 2 танки;
  • бронетранспортери;
  • автомобілі.

Внаслідок бою ворог зазнав втрат: знищено 5 бронетранспортерів та автомобіль, – повідомили в Генштабі.

У Чорноморській операційній зоні Збройні Сили України використовують безпілотні літальні апарати “Байрактар”.
На напрямку Рудня (Білорусь) – Виступовичі (Україна) противник намагався перетнути державний кордон силами двох танків, бронетранспортерів та автомобільної техніки.

Зупинено наступ танків противника в районі Путивль. Над Вишгородом збито вертоліт КА-52.
За міста Генічеськ, Скадовськ, Чаплинка ведуться бої. Зберігайте спокій! Слідкуйте за інформацією на офіційних ресурсах!

Важливо! Збройні сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкцій на Росію.

Зберігаймо спокій, читаймо перевірені новини та віримо в ЗСУ!

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото) На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото)
Вчора, 26 квітня, на Донбасі загинув боєць ЗСУ Іван Ковальовський.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next