Російських диверсантів, які використовували техніку ЗСУ, знешкодили (ОНОВЛЕНО)

Російських диверсантів, які використовували техніку ЗСУ, знешкодили (ОНОВЛЕНО)

ОНОВЛЕНО: Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що російських диверсантів, які захопили техніку українських ЗСУ, знешкодили.

Скриншот з твітера Ганни Маляр

Окупанти захопили кілька наших бойових машини, перевдяглися в нашу форму і намагаються продертись в тил.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на штаб ООС.

Диверсанти використовують два ББМ «Козак», три КРАЗИ та ГАЗ-66. Техніку захопили у Нацгвардії. Завдяки цьому вони намагаються глибше проникнути в тил наших позицій. Крім цього, вони одягнені у військову форму ЗС України.

Верховна Рада просить громадян бути пильними та у разі отримання будь-якої інформації повідомляти правоохоронні органи.

Просимо громадян України бути пильними та у разі отримання будь-якої інформації повідомляти правоохоронні органи!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next