Захоплена траса Кіпті-Бачівськ, відсутнє сполучення між містами: ситуація на Сумщині

Захоплена траса Кіпті-Бачівськ, відсутнє сполучення між містами: ситуація на Сумщині
Російські військові захопили трасу Кіпті-Бачівськ на Сумщині, не дозволяють виїзд на дорогу цивільному населенню.

В області відсутнє пасажирське сполучення, в тому числі залізничне. Таку інформацію надали в Сумській обласній військовій адміністрації о 2 годині 26 лютого. Повідомляє Суспільне.

У Конотопі ситуація не стабільна. Наразі на території міста війська ТРО, поліція, 58 бригада відійшла. Війська РФ облаштували блок-пости.

Окупаційні війська РФ захопили трасу Кіпті-Бачівськ на Глухівщині. Не дозволяється виїзд на трасу цивільному населенню, йде обстріл.

Фото: Goggle Maps

Ця траса з'єднує пункт пропуску Бачівськ на кордоні з Російською Федерацією з селом Кіпті Чернігівської області у напрямку Києва.

Пасажирське та залізничне сполучення між містами області не здійснюється.

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
У Запорізькій області перекинувся мікроавтобус, в якому перебувало 20 дітей, що їхали на спортивні змагання У Запорізькій області перекинувся мікроавтобус, в якому перебувало 20 дітей, що їхали на спортивні змагання
Водій мікроавтобусу допустив перекидання транспортного засобу. За попередньою інформацією, на момент скоєння ДТП в салоні могли знаходись неповнолітні . Якщо ви володієте будь-якими даними з приводу аварії, звертайтесь на спецлінію 102.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
На Закарпатті СБУ затримала сепаратиста, який закликав відокремити область від України На Закарпатті СБУ затримала сепаратиста, який закликав відокремити область від України
Правоохоронці Служби безпеки України затримали інтернет-агітатора, який закликав змінити межі української території та відокремити Закарпатську область від України.
Loading...
Load next