Окупанти обстріляли дитячу лікарню у Маріуполі: може бути багато жертв і поранених (відео)

Окупанти обстріляли дитячу лікарню у Маріуполі: може бути багато жертв і поранених (відео)

Російські терористи цинічно обстріляли дитячу лікарню у Маріуполі. За попередніми даними, є загиблі та постраждалі. Про це написав В'ячеслав Аброскін.

Для окупантів не має нічого святого. Їхній цинізм та жорстокість все більше вражає. Близько 15:50 9 лютого вони обстріляли дитячу лікарню.

У лікарні, ймовірно, був розташований також пологовий будинок. За словами колишнього першого заступника голови Нацполіції В'ячеслав Аброськіна, терористи завдали удару по пологовому №2.

Російські окупанти нанесли артудар по пологовому будинку №2 у Маріуполі. Зі слів очевидців, пологового будинку більше не існує, багато поранених та вбитих жінок, – сказав Аброськін.

У Маріупольській міській раді розповіли, що рашисти скинули кілька бомб на лікарню №3. Руйнування – колосальні. Корпус, в якому лікували дітей, повністю знищений. Інформацію про жертв та постраждалих уточнюють.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув
Водія, який керував транспортним засобом в стані сп’яніння, затримано.
На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка
У реанімації Чернігівської дитячої обласної лікарні 2 травня помер 7-місячний хлопчик, який отруївся грибами-строчками, які виділяють токсини. Напередодні, 30 квітня від такого ж діагнозу померла його 5-річна сестра.
Loading...
Load next