За час блокади окупантами Маріуполя загинуло близько 1300 мирних мешканців

За час блокади окупантами Маріуполя загинуло близько 1300 мирних мешканців

Російські загарбники захопили Маріуполь, вони продовжують обстрілювати місто та не допускають туди гуманітарної допомоги. Через це у Маріуполі вже загинули сотні людей.

За даними радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, за час блокади міста російськими окупантами загинуло близько 1300 мирних мешканців.

Пряма мова:

Гуманітарний караван. Йде узгодження маршруту та очікуємо на підтвердження режиму тиші. Хоча б умовного. Чекати - найважче, до нескінченності важко в поточній критичній ситуації. Але іншого шляху поки немає. Те саме і по ситуації з першою хвилею евакуації з міста.

Ситуація за ніч - обстріли в районі Черемушек Приморського району та в районі "Порт-Сіті". Окрім того окупанти почали активно використовувати авіа бомбардування. Ціль на повне знищення міста окупантами вже не приховується.

Попередньо за період блокадного геноциду російської федерації вже загинуло 1300 маріупольців.

Будемо боротись за кожного.

Стоїмо.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 15 тисяч вбитих окупантів: нові дані про втрати рф (відео) Понад 15 тисяч вбитих окупантів: нові дані про втрати рф (відео)
Втрати військової техніки також збільшуються кожного дня.
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Ворог посилив роботу з так званими "добровольцями".
Loading...
Load next