Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі

Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.

Це провокація з метою втягнути Збройні Сили Республіки Білорусь у війну з Україною, наголосили там. Про це повідомили Військово-повітряні сили ЗСУ.

Сьогодні о 14.30 від ДПС надійшла інформація, що російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (Білорусь), зайшли на територію України, розвернулись над нашими н. п. Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту КОПАНІ (Білорусь). Зараз 9 прикордонний загін спостерігає зайняття цього населеного пункту ворогом. Це ПРОВОКАЦІЯ. Мета — втягнути Збройні Сили Республіки Білорусь у війну з Україною, — ідеться в повідомленні.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили також про обстріл населених пунктів Бухличі та Верхній Теребежів у Білорусі.

Новина доповнюється....

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: у білорусі російські ДРГ готуються до диверсій на території України (відео) Російсько-українська війна: у білорусі російські ДРГ готуються до диверсій на території України (відео)
Тим часом на захоплених територіях окупаційна влада продовжує проводити так звані “фільтраційні” заходи стосовно місцевих жителів.
Loading...
Load next