В Генштабі розповіли, що відбувається на кордоні з Білоруссю

В Генштабі розповіли, що відбувається на кордоні з Білоруссю

Російські окупанти для того, щоб сковувати українських військових, тримають на кордоні з Білоруссю та Курською областю рф до трьох батальйонних-тактичних груп.

Окупанти продовжують обстрілювати наші території з артилерії.

Про це повідомили у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

На Сіверському напрямку з метою сковування дій підрозділів Сил оборони України противник утримує до трьох батальйонних тактичних груп в прикордонних районах Брянської та Курської областей. Здійснив артилерійські обстріли у районах населених пунктів Тур’я, Краснопілля, Хмелівка і Попівка на Сумщині та села Гірськ Чернігівської області, - розповіли в Генштабі ЗСУ.

Також на Південнобузькому напрямку ворог продовжував обстріли із застосуванням ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Осокорівка, Велика Костромка, Трудолюбівка, Широке, Кобзарці, Любомирівка, Благодатне, Кульбакіне, Шевченкове, Посад-Покровське та Степова Долина.

Авіаудари ворога зафіксовано поблизу Потьомкиного, Великого Артакового та Олександрівки.

В акваторіях Чорного та Азовського морів, у готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України, ворог утримує два носії високоточної зброї, сумарний залп яких складає до 16 крилатих ракет морського базування "Калібр", - йдеться у зведенні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у білорусі російські ДРГ готуються до диверсій на території України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Loading...
Load next