Макіяж та перука: на кордоні затримали чоловіка у жіночому вбранні

Макіяж та перука: на кордоні затримали чоловіка у жіночому вбранні

Киянин видавав себе за власну дружину та намагався незаконно перетнути кордон у пункті пропуску «Порубне», його затримали прикордонники. Повідомляє ДПСУ.

У пункті пропуску «Порубне» чоловік взяв свою неповнолітню дитину та надав на прикордонний контроль паспорт своєї дружини.

Проте інспекторка прикордонного контролю Чернівецького загону відразу викрила такий задум 30-річного чоловіка. Не допомогли киянину і макіяж та перука, яку він вдягнув на себе, зазначають прикордонники.

Як зазначають у ДПСУ, таким чином громадян України намагався уникнути мобілізації до війська. Тепер горе-ухилянту доведеться відповідати по закону, адже прикордонники направили повідомлення до поліції за ознаками злочину, передбаченого статтею про «Ухилення від призову за мобілізацією», а також притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Ще 11 ухилянтів, як повідомляється, затримали прикордонники Могилів-Подільського на Вінниччині. Українці прибули з різних регіонів України та планували дістатись до Молдови поза пунктами пропуску через Дністер.

Усі порушники були затримані в адміністративному порядку за статтею «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Також їх буде передано до поліції для подальших правових рішень.

Нагадаємо, що вибух у Львові: окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (відео) оновлено. Внаслідок обстрілу 35 осіб загинули, ще 134 поранені.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next