Прикордонна аеророзвідка: ворог хотів подолати Сіверський Донець, а натомість пішов за своїм кораблем (відео)

Прикордонна аеророзвідка: ворог хотів подолати Сіверський Донець, а натомість пішов за своїм кораблем (відео)

Сили оборони розгромили ворога під час спроби подолати Сіверський Донець.Аеророзвідники Держприкордонслужби виявили, що ворог налагодив через річку переправу. Через понтонний міст хотіли переправитися близько десятка одиниць броньованої техніки.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ДПСУ.

Російська бронетехніка, іди на…, подумали артилеристи, і влучним пострілом зруйнували одночасно і переправу, і танк, який на ній знаходився. Ворожі танки, БМП та піхота намагалися втекти і заховатися. Знайти їх артилеристам допомагала «пташка» українських прикордонників, - зазначено у повідомленні.

Українські артилеристи щедро "насипали" ворогові, який втратив кілька одиниць техніки і кількадесят осіб особового складу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next