Вінниця під ранок потрапила під ракетний обстріл ворога, жертв немає - ОДА

Вінниця під ранок потрапила під ракетний обстріл ворога, жертв немає - ОДА
Окупаційні війська продовжують нанесення ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселих районах українських міст.

Вінниця під ранок потрапила під ракетний обстріл ворога, є пошкоджений об'єкт, жертв і постраждалих немає. Повідомили голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та Вінницький міський голова Сергій Моргунов у Telegram.

Ця ніч у Вінниці була неспокійна. Тривога і ракетний обстріл... Пошкоджено об’єкт. Жертв нема. На місці працюють рятувальники, - повідомив Борзов.

Моргунов уточнив:

Близько 4-ої ранку вінничани відчули декілька вибухів. За інформацією надзвичайників, на щастя, постраждалих немає.

Також він додав:

Сьогодні дуже важливо, щоб під час повітряної тривоги вінничани перебували у безпечних місцях – у бомбосховищі, в коридорі за правилом "двох стін" або інших приміщеннях, які виконують роль укриття. Військові наголошують, що будь-яка інформація, фото та відео про удари, яка публікується в соцмережах чи внутрішніх чатах, - це наводка для ворога, - наголосив мер Вінниці.

Збройним Силам України вдалось завдати нищівних ударів по угрупованнях військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях України та, на окремих напрямках, перейти у контрнаступ.

Окупаційні війська продовжують нанесення ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселих районах українських міст.

Нагадаємо, що російські окупанти викрали волонтерів у Бучі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next