Трагедія у Миколаєві: ранкова ракетна атака - живих і мертвих викопують з руїн

Трагедія у Миколаєві: ранкова ракетна атака - живих і мертвих викопують з руїн

Військова база розташована в Миколаєві на березі Чорного моря. Пише журналіст шведської газети Expressen.

Оскільки росії не вдається захопити місто своєю піхотою, вони піддають його щоденним авіаударам. На Чорному морі війна вторгнення набула форми ракетно-повітряної війни. 

Впало п’ять бомб. О шостій годині ранку місто будить слабкий гул і вибухи, після того як засинає від подібних вибухів близько півночі. 

Фото: Expressen

Два російські винищувачі скинули щось схоже на п'ять бомб на казарми військового об'єкта в районі Соляни. 

Скло облетіло все. Я молився Богу, щоб я встиг сховатися, поки не прилетять нові бомби. Бомби завжди більше, — каже солдат Микита, який вижив після нападу неушкодженим і тепер дивиться на полум’я та дим.

Він постояв трохи осторонь разом із іншими товаришами, які також вижили. Микита поки не хотів повідомляти рідним, що він живий. Каже, що поки не хоче за них переживати. Але перш за все, він все ще, здається, не сприймає те, що відбувається навколо нього.

Фото: Expressen

Мер Миколаєва повідомив, що сьогодні зранку окупанти бомбардували казарму 79-ту окремої десантно-штурмової бригади. Про кількість загиблих точно не відомо.

Нагадаємо, що "почастішали випадки суїцидів та самоскалічень": війська рф почали відмовлятися від боїв, оборона України успішно діє на всіх напрямках.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Loading...
Load next