Російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні: нова перехоплена розмова (відео)

Російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні: нова перехоплена розмова (відео)
Обіцяна "швидка перемога" не відбулась.

Путінська армія під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаївщині, зазнає поразки і перебуває в облозі.

Про це свідчать розмови рашистів, перехоплені СБУ.

Загарбники згадують: на 4 день війни генерал пообіцяв їм, що «спецоперація» завершиться за лічені години. Однак затягнулася на тижні.

Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти по містам як на параді. Але зараз їх взяли в кільце, тому нинішню «задачу идти на Николаев» вважають нереальною.

Ребята подходят, у которых вместо бронепластины обычный кевларовый экран: Там,…товарищ генерал, это, блин, у меня такая вот ситуация... А он говорит: сынок, крепись… и съе*ся. Тут такой трэш, на нас свой самолет авиабомбы скинул… с добрым утром было… – бідкається російський окупант своєму бойовому товаришу.

Окупанти жаліються на відсутність наметів, буржуйок, відтак живуть в окопах, які вирили самі. У 50% особового складу обмороження ніг, але у госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять:

…здесь даже 200-х отправить не могли, они с нами дней 5 катались.

Як влучно підмітили в Службі безпеки, "з таким бойовим настроєм та обмороженими кінцівками далеко їм не зайти".

Зате ми впевнено рухаємося до Перемоги!

Вас також може зацікавити стаття:  Вбивають російських дезертирів: як насправді воюють кадирівці в Україні.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло осколки (відео) Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло осколки (відео)
За такі "бойові поранення" хочуть отримати компенсацію і повернутися до росії.
ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%  (відео) ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70% (відео)
А вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу.
Loading...
Load next