Російські загарбники бояться ЗСУ: лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими воїнами (аудіо)

Російські загарбники бояться ЗСУ: лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими воїнами (аудіо)

Збройні Сили України вже 111-ий день війни показують окупантам, хто господар на українській землі. Про це свідчить нова телефонна розмова окупантів, яку перехопила СБУ.

У нас, бля*, дох*я хто відмовився. У бій пішли з усього батальйону тридцять людей... Кого поранило, хто 200-й, хто 300-й, хто відмовився... Усього тридцять людей з усього батальйону. Тридцять! Уявляєш? - розповідає дружині рашист.

Зазвичай батальйон налічує від 300 до 900 військовослужбовців у залежності від типу військ. Тому така тенденція у лавах ворога не може не тішити.

Це пояснює, чому російські окупанти все менше ідуть в пряму атаку, а просто здалеку зачищають українські населені пункти артилерією, вбиваючи цивільних.

СБУ нагадує росіянам, які хочуть зберегти життя на війні, про «гарячу» телефонну лінію 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон. Працює цілодобово для українських та російських номерів, - йдеться у повідомленні СБУ.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: окупанти обстріляли прикордонні райони Сумської, Чернігівської та два райони Дніпропетровської області.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%  (відео) ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70% (відео)
А вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу.
Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло осколки (відео) Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло осколки (відео)
За такі "бойові поранення" хочуть отримати компенсацію і повернутися до росії.
Loading...
Load next