На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)

На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.

За добу 22 березня на Луганщині окупанти зруйнували 15  будинків, внаслідок чого є один загиблий, шестеро поранених та 33 врятованих.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Майже всі обстріли росіяни зосередили на Рубіжному, Лисичанську та Сєвєродонецьку.

Ворог обстріляв, зокрема з артилерії, 15 будинків – 12 багатоквартирних та 3 приватних, одне з підприємств у Лисичанську, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури. Рятувальники виїжджали на гасіння 15 пожеж, ними врятовані та евакуйовані 33 людини, 7 з яких – діти.

Фото: Сергій Гайдай

За попередніми даними, унаслідок обстрілів російською армією, у Сєвєродонецьку є один загиблий та шестеро постраждалих. Інформація уточнюється.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
«дорога життя» траса Лисичанськ-Бахмут під вогнем: росіяни обстріляли гумтранспорт (відео) «дорога життя» траса Лисичанськ-Бахмут під вогнем: росіяни обстріляли гумтранспорт (відео)
Водій, який перевозив гуманітарку, на щастя, живий.
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
Українські воїни відійшли від Попасної на міцніші позиції, — Гайдай (відео) Українські воїни відійшли від Попасної на міцніші позиції, — Гайдай (відео)
В тому напрямку й далі продовжуються стрілецькі бої.
Loading...
Load next