Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)

Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів про ситуацію в області станом на сьогодні. За його словами, найскладніша ситуація зараз у Сєвєродонецьку, до якого окупанти хочуть підібратися ближче і захопити.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на Фейсбук-сторінку Гайдая.

  • Ситуація ускладнюється. Атак ворога стає більше, обстріли населених пунктів посилилися, найбільше дістається Сєвєродонецьку.
  • Програма мінімум в орків — взяти обласний центр, максимум — оточити всю область, відрізавши від сполучення з іншими регіонами України.
  • росіяни умисно знищують Сєвєродонецьку лікарню, таким чином вони добивають поранених, забирають можливість їх рятувати.
  • Луганщина — це форпост по стримуванню російської навали.

Чим довше ми тримаємося, тим більше отримаємо західної зброї, тим швидше пройде операція зі звільнення, наприклад, міста Ізюм, і тоді ми зможемо розпочати процес деокупації Луганщини, - підсумував Гайдай.

Вас також може зацікавити стаття: ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео) Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)
Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.
Українські воїни відійшли від Попасної на міцніші позиції, — Гайдай (відео) Українські воїни відійшли від Попасної на міцніші позиції, — Гайдай (відео)
В тому напрямку й далі продовжуються стрілецькі бої.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Loading...
Load next