На Чернігівщині партизани знищили “Тигр” і окупантів (фото)

На Чернігівщині партизани знищили “Тигр” і окупантів (фото)

За даними Оперативного командування “Північ” не тільки наші ЗСУ спроможні вести ефективну боротьбу з окупаційними. Партизани також протидіють ворогу по повній програмі.

Зведені сили супротиву і патріоти своєї країни змогли “покласти на лопатки” бронетранспортер з російськими військовими “Тигр”. Але втрати ворога на данний момент достеменно невідомі.

Своєю чергою російський окупант у розмові зі своєю дружиною зізнався, що в Україні люди живуть краще, ніж у російській федерації. Він також розповів, що росіяни займаються тут мародерством.

Відповідну перехоплену розмову опублікувала Служба безпеки України. Там зазначили, що у рашистських загарбників стався розрив шаблону від якості життя в Україні.

Виявляється, що українці живуть набагато краще, ніж російські "асвабадітєлі". Тож останні мародерствують, а близьким і рідним називають це "безліміт".

Здесь они живут, я тебе говорю, лучше, чем мы. Здесь все во все фирменное одеты. […] Здесь типа села, но девятиэтажки, все есть, ремонты. Я вот прикинул, чтобы мне так свою квартиру так обставить, мне нужно еще лет 10 не пить, не есть, не курить. Тут, бл*дь, с двумя детьми попробуй так хату обставить. Всю жизнь будешь платить, и еще дети будут платить. И все вещи не как наши (ширпотреб вонючий), а достойные, фирменные… нигде еще хе*ню не встретил: ни в селах, ни в городах, - розповів окупант, який перебуває у Київській області.

Але промиті мізки його співбесідниці легко знайшли цьому пояснення: "…Запад поддерживает их как! Ясное дело: и шмотки, и все…".

Крім того, вона поскаржилася на санкції Заходу й розповіла, що поступово готується до життя у новій реальності: як у Радянському Союзі – за залізною завісою.

Наше ж майбутнє – у прогресивному цивілізованому світі! Ми боремося за свою землю, за Україну! І обов’язково переможемо! - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, раніше 18-річний військовий рф сказав, що побачив відірвані снарядом голови росіян та посивів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next