У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео)

У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео)
Йдеться також про пошкодження кількох інших кораблів.

В захопленому рф порту Бердянськ знищено великий десантний корабель «Орск» чорноморського флоту окупантів.

Про це повідомляє ВМС України, передає ПравдаТУТ News.

У російських ЗМІ також з'явилася інформація про те, що окрім знищеного корабля "Орськ", пошкоджені ще декілька кораблів. 

Зокрема:

  • пожежа на великому кораблі "Саратов",
  • Рятуються втечею ВДК "Куніков" та "Новочеркаськ", які також отримали пошкодження та втрати серед екіпажів (11 поранених, 3 загиблих).

До чого тут анексія Криму?

Центр статегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомив, що Спалений у Бердянську "Орск" міг брати участь у анексії Криму. Про це ще у січні 2020 року писали волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm.

Активісти вивчили профілі російських військових у соціальних мережах, де виявили одного з моряків БДК "Орск", якого нагородили медаллю "За повернення Криму".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next