У Чернігівській області українські бійці знищили росіян та їхню техніку

У Чернігівській області українські бійці знищили росіян та їхню техніку

24 березня на Чернігівщині сили спротиву Сіверщини знищили частину російської техніки та особового складу. Про це повідомили в оперативному командуванні «Північ».

Десь в лісах Чернігівщини «загубилися» не менше ніж два «Тигри», танк та «КамАЗ» орків. Частина колони в паніці почала розбігатися, але далеко не добіжать, – написали на сторінці ОК «Північ» у Facebook.

Наразі точної інформації про кількість знищених росіян немає.

У денному зведенні Генштаб ЗСУ повідомляв, що підрозділи противника намагаються блокувати Чернігів та захопити місто Славутич: «Противник змушений відмовитися від ведення наступальних дій, здійснює перегруповування військ та утримання раніше зайнятих рубежів. Проводить заходи щодо введення наших підрозділів в оману та продовжує вести розвідку».

Своєю чергою українські збройні сили продовжують утримувати позиції у районі міста Ізюм Харківської області, незважаючи на концентрацію російських військ. Про це написав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram сьогодні, 24 березня.

Синєгубов повідомив, що російсько-окупаційні війська поширили провокацію про взяття Ізюма, що не відповідає дійсності, оскільки вони зазнали поразки.

Ізюм – українське місто! Було і буде. Наші збройні сили України тримають свої позиції в цьому напрямку. Українська армія відразу атакує тих, хто хоча б намагається наблизитися до міста. Захищають місто і на землі та в повітрі. Зараз тривають запеклі бої, - написав голова Харківської ОДА.

Синєгубов закликав не вірити брехливій пропаганді росіян, а довіряти офіційній інформації та ЗСУ.

Нагадаємо, раніше на Чернігівщині партизани знищили “Тигр” і окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next