Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)

Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Ворог не полишає спроб поповнити втрати автомобільної техніки та налагодити тилове забезпечення своїх бойових частин.

Розпочалася тридцять друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Окупанти продовжують ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Генштаб.

Протягом місяця війни ворог зазнав значних втрат. Незважаючи на це, військово-політичне керівництво не відмовляється від продовження здійснення злочинних дій.

За наявною інформацією, на тимчасово окупованій території автономної республіки Крим, до медичних закладів міста Севастополя щоденно прибуває в середньому від 50 до 100 поранених.

Морально-психологічний стан військ противника залишається низьким.

По маршрутах руху російських військових колон по території республіки Білорусь відзначаються непоодинокі факти продажу військовослужбовцями палива та провізії або їх обміну на спиртні напої.

Окупанти продовжують тероризувати та залякувати місцеве населення на тимчасово зайнятих територіях. Мають місце непоодинокі випадки мародерства, викрадення людей та майна.

На Донецькому та Луганському напрямках угрупованням Об’єднаних сил відбито 7 ворожих атак. Українськими воїни знищили:

  •  8 танків,
  • 8 одиниць броньованої та 3 - автомобільної техніки противника,
  • один міномет.

Втрати загарбників у живій силі уточнюються.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищили 1 літак, 12 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил була задіяна для винищувального прикриття військ та об’єктів. Ударна авіація завдала нищівних ударів по визначених командуванням цілях та об’єктах окупантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
Loading...
Load next