Теракт в Ізраїлі: серед загиблих було двоє українців (відео)

Теракт в Ізраїлі: серед загиблих було двоє українців (відео)
Це підтвердило посольство України в Ізраїлі.

В ізраїльському місті Бней-Брак, що неподалік Тель-Авіва, стався третій на тиждень теракт. Чоловік відкрив вогонь по мешканцях, внаслідок чого загинуло 5 людей, серед них було двоє українців. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на 

Служби безпеки заарештували брата палестинського терориста, який убив п'ятьох людей у ​​Бней-Браку перед розстрілом. Зазначено, що низку інших осіб допитують, поки служби безпеки з’ясовують, чи були у терориста ще якісь спільники.

Поліція повідомляє, що двоє неназваних жертв теракту в Бней-Браку є громадянами України. Їм було 23 і 32 роки, вони були вбиті в продуктовому магазині.

Посольство України в Ізраїлі оприлюднило заяву, в якій засуджує "жахливий" теракт у Бней-Браку вчора ввечері, підтверджуючи, що серед п'яти загиблих є двоє громадян України.

З глибоким сумом підтверджуємо, що серед постраждалих двоє громадян України. Висловлюємо співчуття та співчуття родинам загиблих. Високий рівень насильства та тероризму неприйнятний, і його потрібно зупинити, — йдеться у повідомленні посольства у Facebook.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетні удари по Хмельницькому та області.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ
Українцям, які проживають у Секторі Гази, запропонували сформувати список на евакуацію, внаслідок загострення конфлікту між Ізраїлем та Палестиною.
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
Loading...
Load next