Російські нацисти упродовж кількох днів по черзі ґвалтували молоду жінку прямо на очах у її малолітньої дитини, — Міноборони

Російські нацисти упродовж кількох днів по черзі ґвалтували молоду жінку прямо на очах у її малолітньої дитини, — Міноборони

Звірства, які окупанти вчиняють в Україні, просто не вкладаються в голові

У багатостраждальному Маріуполі російські нацисти упродовж кількох днів по черзі ґвалтували молоду жінку прямо на очах у її малолітньої дитини. Нещадні звірства окупантів призвели до смерті жительки міста — вона отримала численні травми, які виявилися несумісними із життям. Що стосується її 6-річного сина, то хлопчик отримав такий стрес від побаченого, що його волосся посивіло.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці Міністерства оборони України у "Твіттері" у середу, 30 березня.

Це не фільм жахів. Зґвалтування, насильство, вбивства – ось що означає "русский мир", — йдеться в тексті публікації від Міноборони.

Своєю чергою з Голої Пристані Херсонської області російські окупанти викрали вісьмох людей включно з мером Олександром Бабичем. На території міста окупаційних військ нема, але є в інших пунктах громади.

Про це повідомили в міській раді Голої Пристані.

Щодо осіб, які були затримані і незаконно утримуються. В цілому у нас є 8 осіб, перш за все міський голова, Віктор Васильович Маруняк – староста села Старозбурівка... Сьогодні підтверджено зникнення Пащенка Сергія, – зазначили в раді. 

Нагадаємо, раніше військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next