Пентагон: війська рф відходять від Чорнобильської АЕС

Пентагон: війська рф відходять від Чорнобильської АЕС

За інформацією Міноборони США, російські війська починають відходити з території Чорнобильської АЕС. Повідомляє AFP та france24.

Вони починають переміщувати частину своїх військ, відходять від Чорнобильського об'єкта і рухаються до білорусі, – сказав американський чиновник, пише france24.

Нова тактика чи переформування росіян насторожують, адже під час таких змін вони йдуть з певних територій, які українські військові зможуть займати. У такій ситуації постає питання чи це безпечно.

Ми думаємо, що вони йдуть, я не можу вам сказати, що вони всі пішли, – зазначив він.

Нагадаємо, що російські військові в Україні збили власний літак, - британська розвідка.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Можуть завдати ракетних ударів: кораблі окупантів увійшли у закритий район Чорного моря – Генштаб ЗСУ Можуть завдати ракетних ударів: кораблі окупантів увійшли у закритий район Чорного моря – Генштаб ЗСУ
Триває 33 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next