російські військові в Україні збили власний літак, - британська розвідка

російські військові в Україні збили власний літак, - британська розвідка

Деякі росіяни навмисне знищували свою техніку з метою саботажу. Про це заявив директор британської агенції радіоелектронної розвідки GCHQ Джеремі Флемінг.

За словами Флемінга, у армії рф — низький моральний дух, складнощі з матеріально-технічним забезпеченням та великі втрати.

Ми бачили, як російські солдати – без зброї і бойового духу – відмовлялися виконувати накази, саботували власне обладнання і навіть випадково збили свій же літак, - заявив він.

Флемінг переконаний, що путін допустив стратегічну помилку і переоцінив здатність своєї армії здобути швидку перемогу у війні проти України.

Ми вважаємо, що радники путіна бояться сказати йому правду, масштаби цих помилкових суджень повинні бути зрозумілі режиму. Це стала його особистою війною, за яку розплачуються ні в чому не винні люди в Україні, — додав він.

Нагадаємо, що нічний обстріл Чернігова та Ніжина: поліція опублікувала фото. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Півдні України ЗСУ знищили два російські Су-30, - Командування ПС ЗСУ На Півдні України ЗСУ знищили два російські Су-30, - Командування ПС ЗСУ
16 березня на Півдні України зенітні ракетні війська збили російські винищувачі Су-30см, які намагалися атакувати селище на Одещині.
Російське вторгнення: зведена інформація від МВС Російське вторгнення: зведена інформація від МВС
Агресор щодня і щоночі відчуває спротив своїм загарбницьким діям. 
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next