Арестович заявив, що наші захисники влаштували "Чорнобаївку" колоні рф, яка йшла з Курської області

Арестович заявив, що наші захисники влаштували "Чорнобаївку" колоні рф, яка йшла з Курської області

Російська федерація намагається вводити свої війська з Курської області, але Збройні сили України завдають по них ударів - так по одній з таких колон українські військові нанесли потужний удар, знищивши батальйон і батарею САУ.

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив під час брифінгу в суботу, передає "Укрінформ".

Противник намагається вводити з Курської області певну кількість своїх військ, але треба розуміти ситуацію. Це не намагання створити нове ударне угруповання. Це намагання утримати свої війська від поразки від Збройних сил України хоч якось <…> По одній із таких колон, яка зайшла сьогодні вночі, був нанесений дуже потужний удар. І там якраз утворилась така собі Чорнобаївка, у якій до речі також це трапилось – 13 і 14 раз це був. Було знищено батальйон і батарея САУ російських збройних сил, - зазначив він. До цього він додав, що наші війська на Херсонщині продовжують наступальні дії.

За його словами, ці війська не становлять загрози Сумській, Київській, Чернігівській областям та безпосередньо Сумам, Києву, Чернігову.

Це просто заслон і намагання підсилити свої війська, щоб ми їх не знищили остаточно, коли вони відходять у бік кордону, - додав радник керівника ОП.

Він також розповів, що в ніч на 2 квітня ЗСУ завдали потужного удару по одній з ворожих військових колон, яка зайшла з Курської області.

Нагадаємо, раніше Арестович пояснив феномен Чорнобаївки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next