В закордонних центрах пройшли підготовку понад 100 тис. військовослужбовців ЗСУ

В закордонних центрах пройшли підготовку понад 100 тис. військовослужбовців ЗСУ

Станом на вівторок, 21 листопада, країни-партнери підготували понад 100 тис. військовослужбовців ЗСУ

Про це повідомили заступник начальника Генштабу ЗСУ Олександр Кириленко та начальник Головного управління доктрин та підготовки ГШ ЗСУ Олексій Таран.

Менше ніж за 2 роки інтенсивну підготовку в навчально-тренувальних центрах більш ніж 30 країн-партнерів завершили понад 100 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України.

Це було б  не можливо без підтримки і допомоги країн-партнерів. Завдяки спільним зусиллям була створена ефективна система підготовки військовослужбовців ЗСУ, яка суттєво підтримує і нарощує спроможності всіх складових Сил оборони у відсічі збройної агресії РФ. Ми вдячні за цю підтримку, - наголосив генерал-майор Олександр Кириленко

За словами Тарана, сьогодні до організаційних заходів підготовки особового складу ЗСУ за кордоном залучена коаліція з 32 держав-партнерів, які організаційно входять до складу двох військових допоміжних місій Україні: Група сприяння безпеці України та Місія Європейського Союзу з військової допомоги Україні.

Нагадаємо, Міністр оборони ФРН оголосив про пакет військової допомоги Україні на €1,3 мільярда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next