"Двоє загинули одразу, ще 28 в реанімації": мирні українці труять рашистів

"Двоє загинули одразу, ще 28 в реанімації": мирні українці труять рашистів

Українці чинять опір окупантам всіма доступними засобами. За наявною інформацією, місцеві жителі Ізюмського району (Харківська область) "пригостили" росіян з 3-ї мотострілкової дивізії рф отруєними пиріжками.

В результаті двоє окупантів загинули одразу, ще 28 потрапили до реанімації. Їхній поточний стан уточнюється, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Ще близько 500 військовослужбовців 3 мотострілкової дивізії рф знаходяться в лікарнях внаслідок важкого отруєння алкоголем невідомого походження.

Російське командування списує ці випадки на так звані "не бойові втрати".

Своєю чергою спецпризначенці розпочали зачистку звільненого Збройними силами України міста Буча Київської області від диверсантів та пособників російських військ.

Про це повідомили в Нацполіції.

Наразі в місті працюють бійці заведеного полку спеціального призначення Нацполіції "САФАРІ", до складу якого увійшли представники підрозділів поліції особливого призначення, бійці КОРДу і Тор, а також спеціалісти вибухотехнічної служби, - повідомили у відомстві.

В поліції розповіли, що спеціалісти вибухотехнічної служби проводять огляд місць військових злочинів РФ, а також вилучають вибухонебезпечні предмети і боєприпаси, що не здетонували. 

Правоохоронці зазначають - перевіряють кожен двір та укриття, спілкуються з жителями і надають їм допомогу.

Містяни, яким довелося пережити жахіття окупації, максимально сприяють правоохоронцям. Поліцейські роблять усе можливе, щоби відновити правопорядок на звільнених територіях, аби місцеві мешканці якнайшвидше змогли повернутися у рідне місто, - зазначили в Нацполіції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ірпені проводять спеціальну поліцейську операцію.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
Loading...
Load next