"Під завалами можуть залишатися люди": в Ірпені проводять спеціальну поліцейську операцію (фото)

"Під завалами можуть залишатися люди": в Ірпені проводять спеціальну поліцейську операцію (фото)

У Ірпені проводиться спеціальна поліцейська операція.

Місто звільнене від російських військ.

На місці працюють працівники Національної поліції України у координації з підрозділами територіальної оборони, рятувальниками та представниками місцевих органів влади, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Дуже важливо пройти фактично кожен будинок, потрапити в кожну домівку, адже ми розуміємо, що під завалами можуть залишатися люди, в квартирах можуть перебувати одинокі люди похилого віку, які, на жаль, самостійно не могли пересуватися. Оглядаємо тіла громадян, які, на жаль, загинули, вивозимо їх до моргів для проведення судово-медичних експертиз і подальшого поховання. Наша головна задача - врятувати людей, які залишилися в місті, - сказав Андрій Нєбитов.

Своєю чергою голова Миколаївської Обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що поновив команду після трагічної загибелі колег внаслідок ракетного удару по будівлі ОВА 29 березня. Тепер ця команда готова до рішучих дій.

Про це Віталій Кім повідомив у традиційному своєму ранковому відеозверненні.

Бачить Бог, хотів я займатися посівною, економікою, працевлаштуванням... Але трохи плани змінилися. Зараз ми дамо по жопі цим мудакам. Все гаразд. Бойовий дух відновлено. Команда зібрана. Чекайте, – цього разу був небагатослівним Віталій Кім.

Нагадаємо, раніше окупанти завдали удару по будівлі ОДА у Миколаєві.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next