У Маріуполі український прикордонник підірвав себе, щоб не здати позицію ворогу

У Маріуполі український прикордонник підірвав себе, щоб не здати позицію ворогу
За даними Арестовича, жоден український прикордонник не покинув поле бою на початку вторгнення рф. Хтось з них загинув, а хтось потрапив до російського полону.

Сьогодні в Маріуполі старший офіцер прикордонних військ України підірвав себе на радіостанції, щоб вона не дісталася російським окупантам. Про це під час брифінгу повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович.

За попередніми даними, сьогодні в Маріуполі один зі старших офіцерів прикордонних військ, будучи оточений ворогами і поранений, підірвав себе разом із радіостанцією, щоб вона не дісталася противнику. Останніми словами в радіостанції були "Слава Україні!". Низький уклін, шана і честь нашим прикордонникам! — сказав Арестович.

 Нагадаємо, що ЗСУ продовжують знищувати ворога: збито російський винищувач-бомбардувальник СУ-34, який намагався атакувати Миколаїв.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next