Окупанти прорвалися на “Азовсталь” у Маріуполі: українські військові не виходять на зв'язок

Окупанти прорвалися на “Азовсталь” у Маріуполі: українські військові не виходять на зв'язок

Із захисниками Маріуполя зник зв'язок. На цьому наголосив мер міста Вадим Бойченко в ефірі національного телемарафону, передає OBOZREVATEL.

Також ЗМІ повідомляють про те, що російські окупанти змогли прорватися на територію "Азовсталі", яка стала останнім бастіоном українських оборонців міста.

За даними ЗМІ, це сталося на другий день масованого штурму заводу, де у підземеллях досі залишаються українські воїни та мирні жителі. Декілька сотень цивільних і військових там – із пораненнями різного ступеня тяжкості. Допомогти пораненим українські медики не можуть – немає медикаментів.

Російські окупанти з потрійною силою почали штурмувати комбінат у вівторок, 3 травня, після того, як із "Азовсталі" вивезли частину мирних жителів, що знайшли там притулок ще наприкінці лютого – на початку березня 2022 року.

У середу рашистам, за даними ЗМІ, вдалося прорватися на територію заводу, який до того Росія нещадно бомбардувала та обстрілювала.

Повідомляється, що зараз на території "Азовсталі" точаться важкі бої. Зв'язку з українськими героями немає вже другу добу.

Карина Бовсуновська  — pravdatutnews.com

Loading...
Load next