Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео)

Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео)
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

Розпочалася сорок сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. ворог продовжує здійснювати підготовку та відправку особового складу, озброєння та техніки для участі в бойових діях на території України.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Противник продовжує створення наступального угруповання військ для дій на Слобожанському напрямку. Імовірно, найближчими днями, окупанти намагатимуться відновити наступ.

Імовірно, противник, щоб порушити постачання вантажів до місць ведення бойових дій, продовжить удари по об’єктах транспортної інфраструктури на території України з метою їх знищення або виведення з ладу.

Не виключається створення провокацій збройними силами російської федерації на території Придністровського регіону Молдови, аби звинуватити Україну в агресії проти сусідньої держави, — зазначили у Генштабі.

На Слобожанському напрямку окремі підрозділи зі складу 6-ї загальновійськової армії та берегових військ північного флоту продовжують часткове блокування Харкова, тривають артилерійські обстріли окремих районів міста.

На Ізюмському напрямку триває повітряна розвідка місцевості з метою виявлення позицій Збройних Сил України. Для цього противник застосовує БПЛА “Орлан-10”.

Силами до двох батальйонних тактичних груп ворог намагався здійснити наступ в напрямках населених пунктів Довгеньке та Дмитрівка, успіху не мав і відійшов на раніше зайняті позиції.

На Донецькому напрямку противник основні зусилля продовжує зосереджувати на взятті під контроль населених пунктів:

  •  Попасна,
  • Рубіжне,
  • Нижнє,
  •  Новобахмутівка,
  • а також встановленні повного контролю над містом Маріуполь.

У Маріуполі, за підтримки артилерії та авіації, окупанти продовжують штурмові дії в районах заводу “Азовсталь” та морського порту.

Силами окремих підрозділів ворог здійснював артилерійські обстріли позицій наших військ в районах населених пунктів Високопілля, Трудолюбівка і Мар’янське.

На території Донецької та Луганської областей захисниками України за минулу добу:

  • відбито чотири атаки ворога,
  • знищено п’ять танків,
  • вісім одиниць броньованої,
  • шість одиниць автомобільної техніки,
  •  вісім артилерійських систем противника.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео)
Триває підготовка ворога до наступу на сході України
Російсько-українська війна: ранкове зведення від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: ранкове зведення від Генштабу (відео)
Російські окупанти продовжують блокування наших підрозділів у Маріуполі, в районі заводу “Азовсталь”.
Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео)
Сьогодні окупанти здійснили понад 80 літаковильотів, 29 з яких — з території білорусі.
Loading...
Load next