"путін сказав все з землею рівняти": рф планує тотальне знищення українських міст (відео)

"путін сказав все з землею рівняти": рф планує тотальне знищення українських міст (відео)
Якщо російські солдати ніяк не просунуться, деякі міста ОРДЛО, за вказівкою путіна, повністю знищуватимуть.

В рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при ГУР МО, за участі Національної поліції України, отримано чергове перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Так, мобілізований військовослужбовець армії агресора, Олег Карасьов, розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні: «путін сказав, якщо до 10 травня ніх… не зробимо, то все з землею рівняти».

Згідно з їхньою інформацією, є розпорядження:

Рубіжне ще намагаємось «звільнити», а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х… просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ), що кожен день з танків і зі всієї х…, а їм по х… Наших стріляють кожного дня, - бідкається окупант.

У розвідці наголошують, що ця розмова підтверджує, що рф цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента путіна.

Вас також може зацікавити стаття: СБУ виклала перехоплення розмови окупанта-мародера з батьком.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео) "Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео)
Піддавати тортурам дітей, "жінка" окупанта захотіла через те, що малеча не захотіла малювати радянську символіку до "дня побєди".
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
Loading...
Load next