"Так, бери усе, що там буде": СБУ виклала перехоплення розмови окупанта-мародера з батьком (аудіо)

"Так, бери усе, що там буде": СБУ виклала перехоплення розмови окупанта-мародера з батьком (аудіо)

Родичі російських окупантів чекають їх не з "перемогою", а з награбованим. Повідомляє Служба безпеки України, яка виклала нове перехоплення про мародерство загарбників.

Родичі окупантів чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами. Мародерство, до речі, називають «спецоперацією з зачистки домов, - йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

У спецслужбі зазначають, що на записі чути, що деякі рашисти приймають замовлення від близьких, як перед походом до супермаркету.

Як ось цей «герой»: зателефонував своєму батьку прямо з будинку, який грабував. Порадував батька-рибалку, що потрапив до оселі «багатого риболова». Останній, як почув перелік фірм виробників рибальського спорядження, аж розхвилювався:

…ни х*ера се! Ты знаешь, сколько те воблеры, которые я покупал по 800 рублей? Сейчас по 2 тысячи лежат, - повідомили у СБУ.

Дізнавшись, що там такого добра чимало, наставляє сина:

Да, бери все, что будет там, но смотри только аккуратно….чтоб мародерство вам там не приписали, бл*дь. …это, вроде как трофей, но чтоб вас там не фотографировал никто, - зазначили у спецслужбі.

Працівники служби безпеки наголосили на своїй подальших діях:

Що ж, наші ЗСУ вас, окупанти, точно не фотографуватимуть. А от в бою будуть нищити – за те, що ви робите на нашій землі! - наголосили у СБУ.

Нагадаємо, що ВРУ пропонує заборонити російську музику на радіо та телебаченні. Народні депутати пропонують заборонити російську музику на радіо та телебаченні. Відповідний законопроєкт уже зареєстрували.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ: росіянин розповідає, що вони вбивають дітей, але матір йому не вірить (аудіо) СБУ: росіянин розповідає, що вони вбивають дітей, але матір йому не вірить (аудіо)
В СБУ відзначають, що російські ЗМІ настільки зазомбували росіян, що ті не вірять словам власних дітей.
Російські генерали "піаряться" на війні і роздають медалі по блату (відео) Російські генерали "піаряться" на війні і роздають медалі по блату (відео)
Через це окупанти уже погрожують бунтом.
Loading...
Load next