Загострення в районі Кремінної призведе до непередбачуваних наслідків, — Гайдай

Загострення в районі Кремінної призведе до непередбачуваних наслідків, — Гайдай
Сьогодні окупанти захопили Кремінну, евакуація звідти уже неможлива.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що зараз на Луганщині функціонують лише залишки інфраструктури, кількість населених пунктів без світла, води і газу зростає. Зокрема, містечко Кремінна зараз — одна із найгарячіших точок області.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на телеграм-канал Гайдая.

Наші захисники, перш за все, діють так, щоб не нанести шкоди містянам. Ворог, навпаки, б’є по усьому, що стоїть на шляху. Кількість жертв серед населення непередбачувана, не кажучи вже про цілісність газоводів, ліній електропередачі, водогонів. Про ступінь критичності ситуації повідомлю пізніше, - зазначив Гайдай.

Він додав, що за виключенням Кремінної:

  • без газопостачання залишаються 37 населених пунктів (108 109 абонентів) – 29 повністю та 8 частково. Проблеми з газом також у жителів обстріляної вчора частини міста Золоте.

Знеструмлені загалом 35 населених пунктів: 21 повністю, 14 частково.

108 133 споживачі перебувають без електроенергії.

Без світла – ще сім тисяч абонентів із трьох населених пунктів.

Крім того, відсутнє також водопостачання в Рубіжному, Попасній, населених пунктах, які обслуговує Попаснянський районний водоканал, частково в Лисичанську та Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що російські окупанти зайшли та захопили місто Кремінна на Луганщині, там тривають вуличні бої.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині людей ховають у дворах та братських могилах, — Гайдай На Луганщині людей ховають у дворах та братських могилах, — Гайдай
У деяких містах тіла так і залишаються лежати на вулицях.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Хімічна атака на Луганщині: окупанти влучили в цистерну з азотною кислотою (відео) Хімічна атака на Луганщині: окупанти влучили в цистерну з азотною кислотою (відео)
Не виходьте з укриттів! Якщо ви перебуваєте в приміщеннях — щільно зачиніть вікна та двері.
Loading...
Load next