Окупанти зайшли в Кремінну на Луганщині: тривають вуличні бої

Окупанти зайшли в Кремінну на Луганщині: тривають вуличні бої

Російські окупанти зайшли у місто Кремінна на Луганщині. Як повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, у місті точаться вуличні бої. Повідомляє УНН.

У Кремінній вже всередині точаться бої, туди увійшла російська армія. Там величезна кількість техніки, зараз це найгарячіша точка. Ми просили людей евакуюватись, планували виїзди, але за ніч буквально все змінилося, – повідомив Гайдай.

Він також заявив, що у Золотому артилерійські снаряди прилетіли до житлового п'ятиповерхового будинку. Внаслідок обстрілу міста двоє людей загинули, четверо отримали поранення.

Крім того, у Лисичанську внаслідок обстрілу будівлі патрульної поліції поранено шістьох поліцейських.

Нагадаємо, що Чорнобаївка vs рашисти 16:0: наші військові знищили позиції російських загарбників.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Загострення в районі Кремінної призведе до непередбачуваних наслідків, — Гайдай Загострення в районі Кремінної призведе до непередбачуваних наслідків, — Гайдай
Сьогодні окупанти захопили Кремінну, евакуація звідти уже неможлива.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото) Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото)
Рятувальників у місті не вистачає.
Loading...
Load next