Окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в районі Азовсталі – під завалами 300 людей, серед них діти, - Тарута

Окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в районі Азовсталі – під завалами 300 людей, серед них діти, - Тарута

У лікарні були поранені захисники і ховались маріупольці із дітьми. Про це пише у Фейсбук народний депутат Сергій Тарута.

Російські фашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі". За моєю інформацією, під завалами там близько 300 людей – серед них діти. У вцілілій частині лікарні були поранені захисники і ховались маріупольці із дітьми. Тому що у знищеному місті ховатись більше ніде! - розповів Тарута.

Він нагадав, що напередодні СБУ виклали перехоплену розмову одного з російських орків, в якій йшлося про те, що на "Азовсталь" скидатимуть трьохтонні бомби.

Зупиніть геноцид у Маріуполі! Політики, лідери, люди світу, зупиніть цей ГЕНОЦИД! - закликав Тарута.

Інформацію ексголови Донецької ОДА підтвердив журналіст Андрій Цаплієнко на базі кількох джерел, зокрема і з полку "Азов":

Росіяни скинули надпотужну 3-тонну авіабомбу в районі "Азовсталі", де в підземних бункерах залишились десятки дітей. Це підтверджують кілька джерел, включно з бійцями "Азова". 

Нагадуємо, що окупанти хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь» у Маріуполі (аудіо). Окупанти не можуть взяти український Маріуполь, не зважаючи на переважну більшість.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next