На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми

На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.

Нардеп Сергій Тарута повідомив, що на Драматичний театр у Маріуполі рашисти скинули надпотужну бомбу. Там, за його словами переховувалися тисячі містян, переважно — жінки та діти.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на допис Тарути.

Там ховалась від обстрілів величезна кількість містян, скільки під завалами загиблих – невідомо. Зараз йдуть жорстокі бої. Ніхто не може дістатися до завалів, ми не знаємо, чи є вцілілі. І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховались в театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипано, там також люди, дітки!

Сергій Тарута зазначив, що це театр, в якому йшли вистави російською мовою, це прихисток, в якому рятувались від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя.

Світ зобов’язаний почути крики, стогін, голосіння маріупольців, яких живцем поховали під завалами! Поширюйте, говоріть, закликайте врятувати Маріуполь!

За словами нардепа, тепер перед військовослужбовцями стоїть завдання поплатитися за кожне бомбардування, за кожного померлого та померлу.

З іншого боку, ми беремо на себе зобов’язання. Перед тими, хто загинув, і тими, хто вижив під рашистськими бомбардуваннями. Зобов’язання знайти кожного льотчика, який скидав на Маріуполь й інші українські міста бомби. Ми знайдемо кожного. Знайдемо і знищимо. Ми не зупинимось, доки хоч один із них дихає. Ми зітремо з лиця кожного. Це наш святий обов’язок!

Нагадаємо, Вінниця під ранок потрапила під ракетний обстріл ворога, жертв немає.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next