"Погано, що не справжнього": ЗСУ ліквідували рашиста з позивним "Путін" (фото)

"Погано, що не справжнього": ЗСУ ліквідували рашиста з позивним "Путін" (фото)

Під час боїв у Миколаївській області вбили російського військового з позивним "Путін". Про це повідомляє пресслужба Стратегічних комунікацій ЗСУ у себе в Telegram-каналі.

Зазначається, що Володимир Гуцов (справжнє ім'я окупанта) служив у розвідці та загинув ще 1 квітня. Це сталося під селищем Олександрівка. Також відомо, що загиблому було 30 років, він народився 2 грудня 1991 року.

Також російські окупанти ракетами обстріляли село Шевченкове на Миколаївщині, влучили у приватний будинок. Про це повідомляє Миколаївська ОДА.

Миколаївська: протягом ночі ситуація тривожна, але контрольована. За попередньою інформацією, ракетного обстрілу зазнало с. Шевченкове. Ракета влучила у приватний будинок. Дані щодо постраждалих уточнюються, — ідеться у повідомленні.

Своєю чергою бійці ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів на південному напрямку. Про це повідомляють на своїй сторінці в Facebook представники оперативного командування "Південь".

Ворожі склади боєприпасів знищили подвійним попаданням. Ці розташування російської армії були в районі Молодецького і Великої Олександрівки.

В цілому Росія на півдні за середу, 27 квітня, втратила 49 військових. Серед 14 одиниць техніки були:

  • шість броньованих військових машин;
  • три військові автомобілі;
  • три одиниці ракетно-артилерійського та протиповітряного озброєння.

Нагадаємо, раніше у Польщі затримали російського та білоруського шпигунів.

Карина Бовсуновська  — pravdatutnews.com

Loading...
Load next