Російського пропагандиста Молдова не пустила у Придністров'я

Російського пропагандиста Молдова не пустила у Придністров'я

Влада Молдови не пустила в країну пропагандиста прокремлівського агентства "РІА Новини" Артура Шайхутдінова, який збирався потрапити у невизнане Придністров'я. Пише NewsMaker.

Причина відмови – відсутність акредитації міністерства закордонних справ Молдови. Шайхутдінов, за даними його агентства, прямував до Придністров'я для нібито "висвітлення ситуації в регіоні". На паспортному контролі в аеропорту Кишинева у суботу, 30 квітня, прикордонники оглянули його багаж та забрали паспорт.

Кореспондент заявив, що його документи запечатали у конверт та віддали екіпажу, який поверне їх після приземлення у Стамбулі.

Прессекретар прикордонної поліції Молдови Раїса Новіцкі підтвердила, що деяким іноземним громадянам, які прибули до аеропорту Кишинева, відмовили у в'їзді до країни.

Таке рішення ухвалили у зв'язку з тим, що не було дотримано законних умов для отримання дозволу на перетин державного кордону, — пояснила вона.

29 квітня стало відомо, що до Молдови не пустили оператора та кореспондента російських "Известий".

Нагадаємо, що «ворога люто знищують»: ЗСУ оновили лічильник втрат окупантів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Яку загрозу для України несе наступ російської армії з Придністров'я (відео) Яку загрозу для України несе наступ російської армії з Придністров'я (відео)
російські війська розраховують на Придністров'я, як ще один фронт.
Окупанти вбили журналіста The New York Times, ще одного поранили: ОНОВЛЕНО (відео) Окупанти вбили журналіста The New York Times, ще одного поранили: ОНОВЛЕНО (відео)
Журналісти потрапили під ворожий обстріл.
Loading...
Load next