У Чорному морі активізувався ворожий флот – ОК "Південь"

У Чорному морі активізувався ворожий флот – ОК "Південь"

У Чорному морі зафіксували активізацію сил ворожого флоту, на Одещині окупанти продовжують вести розвідку за допомогою безпілотників. Повідомив речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Facebook.

У морі зафіксовано активізацію сил ворожого флоту. Після нанесення нами чергового удару по Зміїному, десантними швидкісними катерами типу "Раптор" противник намагався здійснити евакуацію та поповнення особовим складом своїх підрозділів, що лишаються на острові, - зазначив Назаров.

Він додав, що решта російських кораблів та підводний човен продовжують тримати загрозу ракетного удару по території України на високому рівні.

Назаров також повідомив, що на Одещині захисники за допомогою ППО ліквідували ворожий безпілотник "Орлан-10", який проводив розвідку.

Нагадаємо, що «Ворога люто знищують»: ЗСУ оновили лічильник втрат окупантів. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next