У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії

У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.

Загін російських кораблів Каспійської флотилії пройшов під Кримським мостом по Керченській протоці та зайшов в Чорне море. Всього туди направили 15 кораблів.

Про це повідомляє міноборони Росії.

"Загін кораблів Каспійської флотилії (КФЛ) пройшов під Кримським мостом по Керченській протоці і зайшов в Чорне море. В рамках здачі контрольної перевірки за зимовий період навчання 15 кораблів Каспійської флотилії, в тому числі три артилерійських і вісім десантних катерів, а також судна забезпечення здійснюють міжфлотский перехід з Каспійського до Чорного моря", - йдеться у повідомленні.

У Чорне море зайшли, зокрема, 3 артилерійські та 8 десантних катерів. Росія пояснює перекидання суден "контрольною перевіркою за зимовий період навчання".

Нагадаємо, що у США говорили про те, що направлять своїй військові кораблі у води Чорного моря, однак Америка відкликала свою заяву на прохід американських військових кораблів у Чорне море. Зокрема судна повинні були здійснити заплановане переміщення через турецькі протоки.

Читайте також
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next